To nederlag i træk: BSV vakler videre i ligaen

Mathias Hove Andersen 

Bjerringbro-Silkeborg tabte til Ribe-Esbjerg og har blot vundet én af de seneste fem ligakampe

HÅNDBOLD BSV tabte for anden ligakamp i træk, da holdet onsdag aften indkasserede et nederlag på 26-30 til Ribe-Esbjerg i Jysk Arena. BSVerne har dermed blot vundet en enkelt af de fem seneste kampe i ligaen.

Værterne havde svært ved at passere den tidligere holdkammerat Søren Rasmussen i indledningen, og samtidig scorede gæsterne efter behag i den anden ende. Efter 10 minutters spil var BSV således bagud med 3-8.

Det hørte med til historien, at profiler som Nikolaj Markussen, Nikolaj Øris og Michael V. Knudsen så til fra bænken i begyndelsen af opgøret, og selvom Aljosa Rezar meldte sig ind med en stribe redninger, var Ribe-Esbjerg fortsat i teten.

I anden halvdel af første halvleg sendte BSV det tunge skyts på banen, og gæsternes forspring blev bragt ned på et enkelt mål ved stillingen 11-12. Søren Rasmussen snuppede dog to straffekast inden pausen, og det var medvirkende til, at BSV var bagud med 13-16 efter de første 30 minutter.

10 minutter inde i anden halvleg gjorde Kasper Larsen comeback i BSV-målet efter en skadespause, og umiddelbart efter fik værterne reduceret til 19-20. Ribe-Esbjerg fik dog hurtigt slået et nyt hul, og denne gang kom BSVerne ikke tilbage.

Peter Bredsdorff-Larsens mandskab tabte 26-30 og indtager nu tredjepladsen i tabellen.