Julerock med Pyrus i Silkeborg

Peter Bruvik-Hansen 

Pyrus supplerer byens julestemning, når han 9. december optræder i Silkeborg. Butikkerne er åbne til 23. december

»Jeg vil ha’ gang i den, klang i den, mere fest og farver dagen lang i den. Hvorfor sku’ man kede sig fordi det er jul, gør lige som jeg, gør julen mere cool«.

Tonerne fra »Cool Jul« er kendt og elsket af mange. Den lød sig første gang høre i 1994, hvor Jan Linnebjerg - af mange bedre kendt som Pyrus - for første gang tonede frem i TV2s julekalender.

Og er man barn af 1990’erne, er der stor sandsynlighed for, at man har sørget for at sætte sit eget afkom ind i det pyruske juleunivers.

Søndag den 9. december kan man se eller gense Pyrus på Torvet i Silkeborg, når han optræder med et par af de kendte sange fra julekalenderen. Indeni er Pyrus stadig Jan Linnebjerg, og trods det faktum, at han med hastige skridt nærmer sig 60 år, har skuespilleren ikke planer om at indstille sit engagement som den folke- og børnekære nisse Pyrus, der første gang trådte ind i danskernes bevidsthed i TV2s julekalender »Alletiders Jul«.

Åbent alle dage
Husk i øvrigt at der er rig lejlighed til at få gjort sine juleindkøb i ro og mag i Silkeborg. Frem mod søndag den 23. december vil forretningerne i Silkeborg have åbent hver dag.

Mandag til torsdag vil medlemsbutikkerne i Handel Silkeborg således have åbent til klokken 17.30, fredag til klokken 18, mens åbningstiderne lørdag og søndag vil hedde henholdsvis 10-16 og 11-16. Søndag den 23. december er butikkerne åbne fra klokken 10 til klokken 17.