Lokal tankstation lukker – men kun midlertidigt

Jakob Munk Schmidt 

Uno-X i Resenbro får en overhaling. Der kommer blandt andet en ekstra betalings-automat

RESENBRO Siden i mandags har Resenbro Uno-X på Skærbækvej været lukket, men om få dage genåbner tankstationen i ny udgave.

I 2017 gik Uno-X i gang med en landsdækkende indsats for - med egne ord - at skabe Danmarks mest enkle, trygge og brugervenlige lavprisstation.

- Stationen er lukket og genåbner som en moderne tankningsoplevelse. I Resenbro vil der blive lavet en række forbedringer til fordel for vores kunder, og jeg glæder mig meget til at vise den nye Uno-X frem og høre, hvad de synes om forbedringerne, siger Claus Kruse, distriktspartner hos Uno-X i Resenbro.

Claus Kruse fortæller, at den kommende Uno-X vil få nyt skærmtag med behaglig belysning, personlige betalingsautomater ved hver tankstander samt en ny, synlig prismast.

- Dybest set er der kun et formål med at være på en lavprisstation, nemlig at få fyldt brændstof på. Lige nu har stationen i Resenbro kun en betalingsautomat, men fremover vil der være en automat ved hver af de to standere. Derudover vil den nuværende prismast blive udskiftet med en nye, større prismast, siger distriktspartneren.