Officielt: SIF forlænger med Okkels

Redaktionen 

Silkeborg IF og Jeppe Okkels er blevet enige om en kontraktforlængelse

FODBOLD Sent fredag satte 19-årige Jeppe Okkels sin signatur på en kontraktforlængelse, og Silkeborg IF råder således over den talentfulde kantspiller frem til sommer 2022.

- For mig er det lidt af en julegave. Det er en lettelse, at kontrakten er kommet på plads og dejligt, at jeg nu kan koncentrere mig om fodbold og fortsætte min udvikling. Jeg synes jeg har taget gode skridt, men jeg har også gode forudsætninger for at udvikle mig endnu mere. Jeg vil gerne lave flere mål og oplæg til mål, siger Jeppe Okkels, der kom til SIF fra ØBG som 12-årig.

- Jeg er født og opvokset i Silkeborg og nu spiller jeg mere eller mindre fra start hver gang. Det er da en speciel følelse at løbe ind på Jysk Park hver anden søndag kl. 13.45 og spille fodbold i NordicBet Ligaen, konstaterer Jeppe Okkels.

Sportschef Jesper Stüker er selvsagt glad for, at Jeppe Okkels fortsætter i klubben.

- Jeg tror, at det både er godt for SIF og Jeppe Okkels, at vi nu har en aftale på plads. Al historik viser, at det giver en højere grad af fokus, som kan gøre forskellen til, at Jeppe får lagt de næste skridt på sin udvikling og i højere grad bliver en kampafgørende spiller. Med alt det gode, som Jeppe allerede har i sit spil, vil disse skridt være med til at gøre ham til en profil for klubben og potentielt en spiller, der kan komme til at spille på rigtig højt niveau, siger Jesper Stüker.

- Det fælles mål er nu at rette al fokus mod en oprykning til sommer, fortsætter sportschefen.