BSV blev mesterhakket i Skjern

Michael Helligsø 

For tredje ligakamp i træk måtte BSV gå fra banen uden point

HåNDBOLD Det kører slet ikke for Bjerringbro-Silkeborg lige nu.

Søndag aften tabte klubben DM-finalerevanchen på udebane mod Skjern med klare 33-26, og dermed har sidste sæson sølvvindere nu tabt tre ligakampe i træk.

Det begyndte ellers så godt i Skjern, hvor udeholdet efter syv minutter var i front med 4-6.

Men derfra overtog de forsvarende mestre i den grad kommandoen - blandt andet takket være stærkt målmandsspil af Emil Nielsen.

Skjern gik fra 8-8 til pausestillingen 16-10 efter en elendig periode af BSVerne, der undervejs holdt en scoringspause på ni minutter.

Det var der slet ikke råd til på en dag, hvor udeholdet var uden Klaus Thomsen og Nikolaj Øris, mens Sebastian Skube kun spillede første halvleg.

Indsatsen blev noget bedre fra anden halvlegs start, hvor gæsterne endda var ved at skabe spænding om udfaldet.

Med et kvarter tilbage var vestjydernes forspring skrumpet til 22-20, og et par gange havde BSV chancen for at komme på minus en.

Det kiksede dog, og så kunne Skjern afgøre kampen ved at gå fra 23-21 til 28-21 i løbet af få minutter, hvorefter der blot blev byttet mål i slutfasen.

Dermed endte det med en ny skuffelse for et decimeret BSV-hold, der helt tydeligt savner den sidste saft og kraft for tiden.

Skader til flere spillere betød godt med spilletid til unge Jens Dolberg Plougstrup, der dog ikke kom på måltavlen.

Udeholdets mest scorende blev Nikolaj Markussen og Jacob Lassen med hver seks scoringer. Eivind Tangen blev Skjern-topscorer med otte mål.