Lars Larsen indtager nu også Thailand

Bjarne Gregersen 

I dag åbner købmanden fra Svejbæk den første Jysk-butik i Thailand

THAILAND/SVEJBæK Svejbæk-købmanden Lars Larsen indtager nu et nyt land med sin Jysk-koncern.

Det er i dag, mandag den 10. december, at Jysk åbner sin første butik i Thailand, og det er i hovedstaden Bangkok.

Franchise-koncept
Jysk i Thailand hører under Jysks franchisekoncept, hvilket betyder, at det er en lokal franchisetager, der står for driften. I Thailand er det den yderst succesfulde Boonthavorn Group.

- Jeg har store forventninger til vores samarbejde med Boonthavorn Group. Det er en meget professionel partner, og etableringen af de første seks butikker er allerede planlagt. Der bliver tale om fire citybutikker placeret i Boonthavorn Groups egne indkøbscentre samt en stor Jysk 3.0-butik og en mindre butik i forbindelse med metrostationen Jatujak, der årligt benyttes af 18 millioner mennesker, fortæller franchisedirektør i Jysk, Frederik Kåre Kroun.

Han forventer, at Jysks stærke koncept i samspil med Boonthavorn Groups succes vil gøre det muligt hurtigt at øge antallet af butikker i Thailand.

- En af Jysks store styrker er vores evne til at være tæt på kunderne, fordi vi har så mange butikker. Det gør det nødvendigt med en god franchisepartner, og gennem samarbejdet med Boonthavorn Group har vi fået et meget stærkt fundament for Jysk i Thailand, siger Frederik Kåre Kroun.

Også hos Boonthavorn Group er forventningerne store.

Her er forventningen, at man over de næste fem år åbner mindst 30 Jysk-butikker.

Jysk har over 2700 butikker og 23.000 medarbejdere i 51 lande.