Terapeut vil hjælpe med sorg i julen

FUNDER Julen er en tid på året, der for mange er rigtig svær at komme igennem, når man lige har mistet.

Psykoterapeut Lene Varming vil gerne hjælpe mennesker, der er i sorg, til at komme lidt nemmere gennem julen, og hun indbyder derfor til en aften hjemme hos hende på Ærøvej 17 i Funder torsdag den 13. december.

Det er gratis at deltage.

Lene Varming mistede selv for nogle år siden en datter, og hun fortæller:

- Jeg kan huske, jeg allermest havde lyst til at gemme mig væk eller lade som om, det var en hvilken som helst anden dag på året. Det var ikke let. Over alt blev jeg mindet om, at det der før var en af de gladeste og hyggeligste traditioner, nu igen var en del af den verden, der fortsatte uden for min verden, der var gået fuldstændigt i stå. Nytåret var næsten værre. Nu, otte år senere, er min verden igen blevet ligesom resten af verdenen. Min jul er igen blevet til hjerternes fest. Har du lyst til at høre hvordan det er sket?

Torsdag aften kan alle, der har mistet en elsket, sammen med andre i samme situation være med til at gøre julen lidt nemmere at komme igennem.