Tv-station: BSV-legende får stort trænerjob

Peter A. Sørensen 

Den tidligere Voel- og BSV-spiller Mathias Madsen står til at få sit første store cheftrænerjob

HÅNDBOLD Mathias Madsen var sammen med Mads Nielsen de store lokale legender, da Bjerringbro-Silkeborg for alvor kom ind på den danske håndboldscene, og nu tyder alt på, at Mathias Madsen også får et stort job som træner.

Ifølge TV2 er Mathias Madsen - der er født i Voel og stadig bor i Silkeborg - tæt på at blive cheftræner i Herning-Ikast.

Mathias Madsen har tidligere været spiller i Silkeborg-Voel KFUM, inden han via GOG kom tilbage til Silkeborg og BSV. Efter spillerkarrieren har han været assistenttræner hos ligakvinderne i Silkeborg-Voel og senest assistent for Kristian Kristensen i Herning-Ikast.

Det er det job, som Mathias Madsen står til at overtage.

Allerede i oktober kunne TV 2 Sport afsløre, at Herning-Ikast-træner Kristian Kristiansen efter fem sæsoner i Ikast-klubben - heraf tre som cheftræner - havde sagt op i protest mod klubbens ledelse.

Opsigelsen skyldtes ifølge TV 2 Sports oplysninger, at ledelsen i Herning-Ikast havde holdt informationer tilbage for Kristian Kristensen om et møde mellem klubben og København Håndbolds træner Claus Mogensen.

Sidstnævnte afslog imidlertid jobbet.