Jyske Bank donerer møbler til socialt udsatte

Pia Egeberg 

I stedet for at smide dem ud, har Jyske Bank overdraget overskydende møbler til Blå Kors

SILKEBORG Jyske Bank har doneret et stort antal møbler til Blå Kors. Møblerne har Jyske Bank i overskud efter sammenlægningen med BRFkredit, og det er meningen, at Blå Kors vil bruge møblerne rundt i landet på forskellige botilbud for hjemløse og misbrugere.

Jyske Bank, der har hovedsæde i Silkeborg, er glade for at møblerne går til et godt formål.

- Der er mange mennesker i Danmark, som har en eller anden form for misbrugsproblem, så vi vil meget gerne være med til at støtte op om Blå Kors´ arbejde. For os har det stor betydning, at vi ved, at det går til arbejdet blandt socialt udsatte, siger afdelingsdirektør i CSR i Jyske bank, Lene Hjorth i en pressemeddelelse.

Blå Kors er taknemmelig
Møblerne, som var placeret i Jyske Banks lager i Silkeborg, er blevet hentet af frivillige fra Blå Kors, der håber på et fremtidigt samarbejde med Jyske Bank.

- En vigtig del af vores indtægter kommer fra gaver og fonde, så det kan altid mærkes, når vi modtager donationer som det her. Vi er rigtig glade for det samarbejde, vi har haft med Jyske Bank, som nu har resulteret i, at vi får nogle møbler. Vi ser frem til, at vi kan samarbejde endnu mere i fremtiden, så vi måske også kan give noget tilbage til Jyske Bank - for eksempel i form af oplæg fra nogle af de mennesker, der har fået hjælp i Blå Kors - og som Jyske Bank er med til at hjælpe via deres støtte, siger Christian Bjerre, generalsekretær i Blå Kors Danmark.