Kvinde blev forbrændt under madlavningen

Martin Hove Thomsen 

Sidst på eftermiddagen gik to veninders madlavning galt i en lejlighed i Bios Gård - den ene kvinde fik flere forbrændinger på kroppen

SILKEBORG Lørdag eftermiddag ved 17.30-tiden blev en kvinde forbrændt flere steder på kroppen, da hun og en veninde var i gang med madlavningen. Indsatslederen fra Midtjysk Brand & Redning, Anders Simonsen, og hans mandskab rykkede ud til lejligheden, der ligger i Bios Gård i Silkeborg.

- De var ved at stege nogle rejer i noget olie på en pande, da der gik ild i det. I stedet for at lægge et lå på, ville kvinden hælde det ud i vasken, og så røg det ned over hende. Hun skulle have fået forbrændinger på en hånd, et ben og i ansigtet, siger indsatslederen.

En ambulance blev også kaldt ud til stedet, og den kom kvinden med, så hun kunne komme til tjek på sygehuset.

Anders Simonsen oplyser, at der var en smule sod i lejligheden, men ellers var der ikke sket brandskade. Lidt af lugten fra de brændte rejer var desuden røget rundt i flere af de omkringliggende lejligheder via ventilationssystemet, så brandfolkene måtte også lige på en rundtur for at tjekke, at alt var, som det skulle være - og det var det.