Nyt nederlag: BSV skuffede igen i ligaen

Mathias Hove Andersen 

Bjerringbro-Silkeborg kunne ikke slå GOG og har nu tabt fire ligakampe i træk

HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg tabte lørdag den fjerde ligakamp i træk, da opgøret mod GOG i Jysk Arena sluttede 19-24 foran 1964 tilskuere.

Første halvleg blev en målfattig affære med BSV i teten. Anført af Mads Ø. Nielsen, der afløste en sygdomsramt Nikolaj Markussen, bragte BSV sig på 3-0, og der skulle gå 11 minutter og 27 sekunder, inden gæsterne fik scoret på Aljosa Rezar.

BSV-keeperen stod med en redningsprocent på 46 i de første 30 minutter og blev hjulpet godt på vej af en velorganiseret defensiv. Selvom de fynske gæster fik skruet lidt op for scoringsfrekvensen, kunne værterne gå til pause med en velfortjent føring på 9-7.

BSV fik også øget føringen til 10-7 kort efter pausen, men så meldte GOG sig for alvor ind, og seks minutter inde i anden halvleg var stillingen 10-11. Hjemmeholdet havde store problemer med at score på Ole Erevik, men ikke desto mindre var opgøret stadig tæt ni minutter før tid.

17-18 blev dog til 17-20, og i slutfasen havde BSVerne ikke mere at skyde med. Værterne savnede samtidig redninger og endte med at tabe 19-24.

Nederlaget betyder, at BSV er helt nede på sjettepladsen i ligaen med 21 point. Der er dog kun to point op til TTH Holstebro på tredjepladsen.

På onsdag venter GOG igen i Jysk Arena, hvor pokalkvartfinalen afvikles.