BSV satte fint punktum for 2018

Mathias Hove Andersen 

Bjerringbro-Silkeborg fik brudt en dårlig stime og vandt årets sidste kamp

HÅNDBOLD Spillerne fra Bjerringbro-Silkeborg lukkede året med en vigtig sejr i Sparekassen Thy Arena, hvor Mors-Thy Håndbold måtte se sig slået med 26-29.

BSVerne havde tabt de fire foregående kampe i ligaen, og kravet var derfor også en sejr på Mors, hvor gæsterne så bort fra en rygskadet Stefan Hundstrup, mens topscorer Nikolaj Øris så til fra bænken.

Første halvleg blev en tæt affære, hvor de to mandskaber fulgtes ad. BSV var i den jagtende rolle i hovedparten af de første 30 minutter, hvor Mors-Thy formåede at forsvare en smal føring. Det lykkedes dog gæsterne at udligne inden pausen, og efterfølgende sørgede Jesper Nøddesbo for pausestillingen 14-15 i gæsternes favør.

I anden halvleg fik BSV hurtigt slået et pænt hul, og føringen blev udbygget til syv mål med 10 minutter tilbage af opgøret. Mors-Thy kom efterfølgende lidt nærmere, men der var aldrig spænding om udfaldet.

I det sidste angreb gav cheftræner Peter Bresdorff-Larsen spilletid til unge talenter som Jens Dolberg Plougstrup og Christian Holm.

Sejren betyder, at BSV overvintrer på sjettepladsen - a point med TTH Holstebro på fjerdepladsen.