Stor gå-i-byen-aften i vente: Hold jer fra tumult og spritkørsel

Martin Hove Thomsen 

Vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi har et par gode råd til de af jer, som skal ud at slå til søren i aften

SILKEBORG 25. december plejer at være garant for massevis af feststemte mennesker i Silkeborgs natteliv. Det plejer at forløbe uden de store problemer her i området, men skulle der alligevel opstå noget tumult af en eller anden art, er vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Claumarch, klar med et godt råd.

- Man skal lade være med at blande sig. Det er bedre at stå at observere og eventuelt tilkalde politiet, hvis man mener, at det er nødvendigt. Eller også kan man kontakte en dørmand, hvis der er sådan en i nærheden, siger vagtchefen.

Selv om der traditionelt er godt tryk på nattelivet frem mod 26. december, så er der ikke flere politifolk end normalt. Det betyder dog ikke, at man skal forsøge sig med at sætte sig beruset bag rattet og sætte både eget og andre menneskers liv på spil i trafikken.

- Man skal ikke risikere spritkørsel. Selv om det er jul, er vi stadig på arbejde, pointerer Jens Claumarch, der opfordrer folk, som skal have alkohol, til at få styr på kørslen hjemmefra.