Frivillige samler flasker til fordel for Voel Multihus

Sanne Helene Højbjerg 

Lørdag tager en gruppe frivillige rundt i og omkring Voel for at hente tomme flasker og dåser, som borgere vil donere til multihus-indsamlingen

VOEL - Man bliver så glad indeni, når frivillige lokale kræfter viser initiativ og laver en indsamling til gavn for vore fælles mål, nemlig at få realiseret drømmen om et multihus i Voel.

Sådan siger formanden for Voel Multihus, Jens Ole Futtrup, i forbindelse med, at en stor gruppe frivillige planlægger at tage rundt i Voel, Sminge, Mollerup og Linå i morgen, lørdag den 5. januar, med det formål at hente tomme flasker og dåser hos borgerne, så panten for salget af dem kan gå til et nyt multihus i byen.

Gruppen »multipanterne« består af cirka 25 børn og voksne, der indsamler flasker og dåser, som lokale kan sætte ud til postkassen som en donation til Voel Multihus.

- Vores mission er at skabe fællesskaber på tværs af alder og kulturelle ønsker samt et samlingspunkt i byen til ungdommen, hvor kulturen omkring frivillighed og foreningsliv fortsat skal være et sundt fundament i vores lokalsamfund, fortsætter Jens Ole Futtrup

Multipanterne håber på stor opbakning fra borgerne i og omkring Voel og at kunne indsamle flasker og dåser for et stort beløb i pant.

De frivillige har planlagt endnu en flaskeindsamling 12. maj til fordel for multihuset.