Eks-kæreste bevæbnet med kniv overfaldt par

Adam Haff 

Politiet: 26-årig mand med kniv brød ind hos 24-årig eks-kæreste på Sanatorievej og overfaldt kvinden og en mandlig bekendt

SILKEBORG En 24-årig kvinde og hendes 30-årige ven blev natten til søndag udsat for et groft overfald i kvindens lejlighed på Sanatorievej i Silkeborg.

Kort før 01.30 dukkede den 26-årige mand op ved bopælen. Han ville indenfor, og det kom han ved at knuse en rude.

Manden var bevæbnet med en kniv og der opstod tumult, da han kom ind i boligen. Lokalpolitiet oplyser, at den indtrængende mand slog kvinden i ansigtet, så hun fik flere skader.

Under håndgemænget fik den 30-årige mandlige ven et overfladisk stiksår i højre arm. Stikket var ikke værre, end at det ikke krævede skadestuebehandling.

Eks-kæresten stak af fra stedet, men klokken 19.55 lykkedes det politiet at opspore ham til en adresse på Ewaldsvej, hvor han blev anholdt.

Han blev sigtet for grov vold, som den alvorligste forbrydelse, men han skal formentlig også afregne for andre lovovertrædelser i forbindelse med overfaldet.

Lokalpolitiet i Silkeborg kan mandag formiddag ikke oplyse, hvad der ligger bag overfaldet, udover, at kvinden og manden altså er tidligere kærester.

Han fremstilles i dag i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.