Medie: Hollandske topklubber jagter Robert Skov

Peter A. Sørensen 

Den tidligere SIFer er tilsyneladende mellem 70 og 90 millioner kroner værd for FCK - og SIF kan også få stor gevinst

FODBOLD Den tidligere SIF-spiller Robert Skov er tilsyneladende en eftertragtet fodboldspiller.

Ifølge det hollandske fodboldmagasin Voetbal International og Tipsbladet tiltrækker Skov sig interesse fra Hollands tre største klubber.

Ajax Amsterdam, PSV og Feyenoord følger Robert Skov meget tæt, og mediet nævner danskeren som en mulig afløser for Hakim Ziyech i Ajax. Der er dog ingen tvivl om, at klubberne skal grave dybt i pengetanken, hvis de skal have fingrene i Skov - Voetbal International nævner et beløb mellem 75 og 90 millioner kroner.

Interessen for Skov kan være rigtig godt nyt for Silkeborg IF. Ifølge Mja.dks oplysninger har SIF en videresalgsklausul på godt 10 procent. Så det kan udløse i underkanten af 10 millioner kroner til den lokale superligaklub.