Kendt tv-vært kommer til Silkeborg

Forening tager hul på halvårsprogrammet

SILKEBORG »Min store verden« er titlen på det foredrag, Cecilie Hother holder i foreningen Aktive Kvinder Silkeborg onsdag 16. januar.

Allerede fra barnsben startede Cecilies rejse. Hun har gået i fem forskellige folkeskoler, og inden hun var 16, havde hun boet i syv forskellige byer. Cecilie har boet i USA og Caribien og rejst over hele verden. Det at rejse er en stor del af hendes personlighed og passion.

En anden »rejse« var Vild med Dans. En rejse, som på mange måder har været skelsættende for hendes liv.

Interessen for verden omkring os har Cecilie Hother også taget med hjem - helt ind i sit værdisæt som forælder, hvor hun helt bevidst har valgt at have sin datter i en multietnisk børnehave.

Med sit foredrag ønsker Cecilie Hother at få os til at åbne øjnene for verden omkring os. Det holdes i Medborgerhuset sal A. Foredraget er første programpunkt i Aktive Kvinders halvårsprogram.

I februar afholdes den årlige generalforsamling. Marts måned byder på et forårsarrangement hos Blomst & Gren i Balle. Sidst i marts er der udflugt til Museet Tirpitz i Blåvand og et besøg i Ravhuset Hennebjerg.

Først i april skal 200 medlemmer i Jysk Musikteater for at opleve Rasmus Bjerg med hans John Mogensen show. Senere i april kommer Leonora Christina Skov med foredraget »Den som lever stille«. Foredraget er bygget op omkring hendes bog, hvor hun fortæller om at miste, finde og håbe.

Foråret slutter af med en tur til Kronborg Slot, og en guidet vandretur rundt i Helsingørs gamle bydel.