17-årig varetægtsfængslet efter indbrud i virksomhed

Politiet holder kortene tæt til kroppen efter ny varetægtsfængsling i sag fra Silkeborg

SILKEBORG Politiet har fået varetægtsfængslet endnu en ung mand, som mistænkes for at have deltaget i indbrud i Silkeborg.

Fredag blev en 18-årig mand fra Silkeborg varetægtsfængslet i fire uger som sigtet for at have begået tre indbrud, hvoraf det ene skete i Silkeborg.

Ved 22-tiden samme dag blev en 17-årig mand fra Herning anholdt i en lejlighed på Århusvej i Silkeborg. Han blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør.

Anklagemyndigheden havde så sikre beviser på hans medvirken i indbrudene, at også han blev varetægtsfængslet for fire uger.

Manden er mistænkt for at have deltaget i et indbrud i en virksomhed i Silkeborg.

- Vi forventer yderligere anholdelser i sagen, så vi vil på nuværende tidspunkt ikke oplyse nærmere om efterforskningen, siger politiassistent Michael Svendsen fra lokalpolitiet i Silkeborg.

Politiet fik for alvor hul på opklaringsarbejdet, da den først anholdte 18-årige mand blev fundet med værdier, som politiet og byretten vurderer stammer fra mindst tre indbrud i Silkeborg og andre byer.

I forbindelse med anholdelsen på Århusvej blev lejlighedens 18-årige beboer sigtet for at have godt to gram hash og en ulovlig såkaldt push daggert og en machete.