Nedtur for Voel: Tabte nøglekamp i egen hule

Michael Helligsø 

Trods flot støtte fra hele 2258 tilskuere tabte Silkeborg-Voel til TTH Holstebro

HåNDBOLD Silkeborg-Voel kunne onsdag aften have taget et stort skridt mod en plads i slutspillet.

Men nøglekampen foran hele 2258 tilskuere i Jysk Arena mod TTH Holstebro endte med et skuffende nederlag på 25-29, og dermed har Silkeborg-Voel i den grad sig selv under pres i kampen om de sidste slutspilspladser.

Forspringet ned til TTH Holstebro er nu kun på enkelt point, og vestjyderne er også bedst indbyrdes, så de sidste ni runder af grundspillet kan blive en nervepirrende affære for Voel-holdet.

Silkeborg-Voel manglede en skadet bagspiller Jane Schumacher mod TTH, og hun var savnet i en kamp, hvor der igen blev brændt alt for mange store chancer.

Værterne lagde ellers godt ud i de første fem minutter, men så fulgte en scoringspause på ni minutter, hvilket betød, at 3-1 blev forvandlet til 3-8.

Ved pausen var TTH Holstebros forspring dog formindsket til 10-12, og i starten af anden halvleg så det for alvor ud til, at Silkeborg-Voel havde fået krammet på gæsterne.

Men foran 20-18 med 16 minutter igen gik hjemmeholdet igen totalt i stå, og det blev kostbart.

Otte minutter senere var stillingen pludselig 21-24, og i slutfasen formåede Voel-spillerne ikke for alvor at bringe spænding ind i kampen, der endte 25-29.

Sofie Bæk Andersen blev Voel-topscorer med otte mål, mens Kaja Kamp nåede samme total for gæsterne.