Politiet efterlyser vidner til natligt overfald på Nygade

Umotiveret vold mod 18-årig fra Silkeborg-området

SILKEBORG Natten til søndag blev en 18-årig lokal ung mand overfaldet på Nygade, da han stod alene omkring Café Humlechok og Roxy Malt.

Ved 03.15-tiden blev manden opsøgt af en anden ung mand, der stod i en gruppe på fire-fem mænd ved siden af ham. Efter det forudgående spørgsmål »hvad glor du på?«, slog den anslåede cirka 18-årige gerningsmand offeret i hovedet med knyttet hånd, så offerets briller røg af og blev ødelagt.

Herefter trak en af de andre mænd fra gruppen voldsmanden væk.

Politiet efterlyser vidner, der har set hændelsen. Offeret har beskrevet gerningsmanden som cirka 18 år, 175-180 centimeter høj og med brunt, mellemlangt hår. Han var iklædt en mørkeblå eller sort dunjakke og hvide sko.

Hvis man har overværet voldsepisoden eller på anden vis kan bidrage til opklaringen, vil politiet gerne have det at vide på telefon 114.