Ældre Idræt 60+ har masser af tilbud

SEJS-SVEJBÆK Ældre Idræt 60+, som er en afdeling under Sejs-Svejbæk IF, har en masse aktivitetstilbud til denne aldersgruppe. Det nyeste tilbud i rækken er en håndarbejdscafe, som allerede er kommet godt i gang.

En gruppe mødes her hver 14. dag på mandage om eftermiddagen den 21. januar, 4. og 18. februar, 4. og 18. marts og 1. og 15. april i Glassalen i Multihuset.

Håndarbejdscafeen er et samlingssted, hvor man under uhøjtidelige former mødes over en kop kaffe og hygger sig med sit håndarbejde, det være sig strikning, hækling, papirklip osv., og giver inspiration til hinanden. Det er helt uforpligtende.

Kontaktperson er her Inger Benkjer Kristensen.

Ældre Idræt 60+ har derudover tilbud om vinterbadning og sauna, minitennis, badminton, fællessang, læsegrupper, spinning, mad for mænd, kortspil, traveture, motionscykling og kvindefodbold-fitness, og der også arrangeres også virksomhedsbesøg og foredrag om aktuelle emner.