Exit: SIF siger farvel til midtbanespiller

Mathias Hove Andersen 

- Det giver god mening for begge parter, udtaler sportschef Jesper Stüker

FODBOLD 25-årige Ibrahim Moro er fortid i Silkeborg IF. Det oplyser klubben torsdag eftermiddag.

Ibrahim Moro har forsøgt at finde en ny klub, men på trods af at det endnu ikke er lykkedes, har midtbanespilleren ønsket at få sin kontrakt ophævet.

- Det giver god mening for begge parter. Efter trænerskiftet i efteråret og en ændring i spillestilen har Moro ikke været blandt de foretrukne. Derfor ser vi det som en fornuftig løsning, at Ibrahim selv har ønsket at blive frigjort fra sin kontrakt, vurderer Silkeborg IFs sportschef, Jesper Stüker.

For Ibrahim Moro har det ikke været nemt at forlade SIF.

- Det har været en meget svær beslutning. Men jeg vil gerne flytte til en ny klub, hvor jeg kan få mere spilletid, og hvor jeg kan få en ny udfordring, forklarer Ibrahim Moro.

I alt nåede Ibrahim Moro, der debuterede i Superligaen for SIF i september 2016, at spille 63 kampe for klubben.

Den første sæson i SIF blev den bedste for Ibrahim Moro, og den vil han huske med et smil.

- Det er noget, jeg aldrig vil glemme. Jeg er stolt, når jeg tænker tilbage på den sæson. Den holdånd og det sammenhold vi havde. Det var en fantastisk tid. Jeg elsker klubben, fansene og omgivelserne her. Og selvom der både har været op- og nedture for mig her i SIF, så håber jeg virkelig, at Silkeborg kommer tilbage i Superligaen, hvor vi hører til, lyder det fra Ibrahim Moro.

Klubbens sportschef hæfter sig også ved sæsonen 2016/2017, hvor Ibrahim Moro var med til at flytte holdet væk fra en håbløs placering i bunden og sikre overlevelse i landets bedste række.

- Vi husker tilbage på mange gode præstationer fra Ibrahim, hvor han især i den første sæson var en af de vigtigste spillere på vores hold. Han har altid leveret en god fight og indsats. Vi ønsker ham held og lykke i klubjagten og takker ham for indsatsen i den røde trøje, udtaler Jesper Stüker.