Skader: Tvivl om BSV-back og René Toft

Mathias Hove Andersen 

Nikolaj Øris og René Toft Hansen udgik begge mod Norge, og skæbnen er uvis

HÅNDBOLD Der var malurt i bægeret, selvom Danmark torsdag aften spillede sig videre til mellemrunden ved VM med maksimumpoint efter en 30-26-sejr over Norge.

I første halvleg udgik Nikolaj Øris efter at have scoret en enkelt gang på fire forsøg, og BSV-backen måtte se resten af kampen fra bænken.

Efter opgøret var landstræner Nikolaj Jacobsen fåmælt, da han blev bedt om at kommentere på BSV-spillerens skade.

- Nu må vi se, men Øris kunne ikke spille anden halvleg, konstaterede Nikolaj Jacobsen, der ikke ønskede at uddybe de nærmere omstændigheder.

- Mere kan jeg ikke sige lige nu, lød det fra Nikolaj Jacobsen.

Usikkerheden omkring Nikolaj Øris var dog kun en parentes, sammenlignet med den række af spørgsmål, som pressekorpset stillede omkring René Toft Hansens skade.

Stregspilleren udgik ligeledes med en skade i første halvleg, og fredag skal en scanning kaste lys over fremtidsudsigterne for profilen, der har stået solidt i forsvaret sammen med Henrik Møllgaard.

- Det er lige tidligt nok at komme med en status, men jeg vil gå så langt som at sige, at det ikke ser særligt godt ud med René, sagde Nikolaj Jacobsen.

Selvom forsvarsstyrmandens skæbne fortsat er uvis, ærgrede landstræneren sig over skaden torsdag aften.

- Det er meget ærgerligt for os, hvis René viser sig at være ude nu. Jeg synes, han har spillet fremragende i de første kampe, og han startede også rigtig godt med en god ro i forsvaret, så det vil være rigtig ærgerligt for os, hvis vi mister krumtappen sammen med Møllgaard, lød vurderingen fra Nikolaj Jacobsen.

Der var dog også en god nyhed på skadesfronten, da den tidligere BSV-fløj Casper U. Mortensen kortvarigt var tilbage på banen efter knæproblemer.