Kæmpe kaos på vej ind mod Silkeborg

Peter A. Sørensen 

Lange køer i Silkeborg midtby

TRAFIK Der er kilometerlange køer ind mod Silkeborg mandag morgen. Det er på vejen fra det nordlige Silkeborg - over Viborg-broen på Christian 8.s Vej. Køen strækker sig også langt op af Ansvej og op mod industrikvarteret.

Årsagen er, at der er ved at blive lavet en overkobling til den nye fjernvarmehovedledning bag om Kvickly. Det betyder, at der perioden mandag 21. januar til onsdag 23. januar kun er et spor til rådighed for trafikken ved Viborgbroen på Chr. 8. vej. Der er opsat lysregulering på stedet til regulering af trafikken.

Der er klokken 7.30 forlænget køretid på op mod over en halv time minutter ind mod Silkeborg, hvis man skal via Christian 8.s Vej og Viborgbroen.

De trafikale problemer ventes at fortsætte til og med onsdag.

Opdateret klokken 08.29