Oddsede i Midtjylland og blev millionær for 30 kroner

Martin Hove Thomsen 

Million-kuponen blev spillet hos en Danske Spil-forhandler i Midtjylland

MIDTJYLLAND En Oddset-spiller, der købte sin kupon her i Midtjylland, havde en særdeles god afslutning på weekenden. Da de to NFL-kampe natten til mandag dansk tid var afviklet, kunne Oddset-spilleren nemlig konstatere, at han havde vundet over én million kroner. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Million-kuponen bestod af bare fire kampe. Tysklands håndboldlandshold skulle vinde med præcis fem mål over Island, mens Houston Rockets og LA Lakers skulle spille uafgjort i NBA. Samtidig skulle både Saint-Rams og Chiefs-Patriots i NFL gå i overtime. Samtlige af disse fire kampe gik hjem.

- Vores kunde rammer simpelthen fire udfald på stribe til så høje odds som 9,35, 14,00, 17,00 og 17,00. Derfor ender væddemålet med en kæmpe gevinst på 1.134.903 kroner for en beskeden indsats på 30 kroner, siger oddssætter hos Danske Spil, Jeppe Helbo, i pressemeddelelsen.