Silkeborg-Voel var tæt på stor overraskelse

Mathias Hove Andersen 

Anført af en flyvende Rikke Iversen formåede Voel-kvinderne at drille Nykøbing Falster

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel var onsdag aften på en svær opgave i kvindernes liga på udebane mod Nykøbing Falster Håndbold, og favoritterne spillede sig op på andenpladsen med en 24-23-sejr i Power Arena. Det smalle nederlaget betyder, at Voel-holdet fortsat indtager syvendepladsen i tabellen.

Gæsterne fik en glimrende start, og efter seks minutters spil var stillingen 2-5 i Voels favør. Det havde Rikke Iversen stor andel i, da stregspilleren åbnede kampen med tre scoringer mod sin tidligere klub.

Værterne kæmpede sig dog stille og roligt tilbage i opgøret, og da en anden tidligere Nykøbing-spiller, Camilla Fangel, blev præsenteret for en usædvanligt tynd udvisning, kunne NFH udligne til 9-9 efter 19 minutters spil. Hjemmeholdet bragte sig efterfølgende foran, inden Voel-kvinderne fik udlignet til pausestillingen 13-13.

NFH begyndte anden halvleg med tre mål på stribe, og i den modsatte ende blev Susann Müller noteret for en stribe fejl, der kostede dyrt for gæsterne.

Nykøbing Falster forsvarede længe forspringet, men gæsterne kæmpede flot for sagen og i slutfasen fik Helene Kindberg reduceret til 23-22. I det sidste angreb spillede topholdet klogt og trak tiden. Selvom Silkeborg-Voel fik bolden med få sekunder tilbage på uret, vandt NFH med 24-23.

Kampens spiller var gæsternes Rikke Iversen, der viste sig fra sin bedste side og scorede otte gange på lige så mange forsøg.