BSV vandt – men får ikke to point

Benedikte Storgaard Clausen 

Torsdag formiddag spillede Bjerringbro-Silkeborg træningskamp mod norske Drammen

HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg fik ikke to point for dagens 29-26-sejr over norske Drammen, der har den tidligere BSVer, Kristian Kjelling, som træner.

Til gengæld fik holdet en håndboldkamp i benene og ikke mindst gang i skudarmene under træningskampen torsdag formiddag i Jysk Arena. Nordmændene er en af de store favoritter til guldet i hjemlandet.

Det var ellers et noget amputeret hjemmehold, der sejrede, da både Johan Hansen, Nikolaj Øris og Nikolaj Markussen er optaget med VM, hvor der venter en semifinale fredag aften.

Desuden var heller ikke hverken Jesper Nøddesbo, Michael V. Knusen eller Stefan Hundstrup med på banen. Det gav rig mulighed for spilletid til flere af de unge talenter og både Jens Dolberg og Christian Holm tog stort ansvar i form af flere gode scoringer og aktioner.

Jacob Lassen og stregspiller Rasmus Jensen markerede sig ligeledes stærkt på banen med flere scoringer hver. Rasmus Jensen fik grundet fravær af de to øvrige stregspillere maksimal spilletid, og det udnyttede han til fulde.

Hele kampen var det BSV, der var foran, men gæsterne fulgte lige i hælene under hele opgøret. Pausestillingen var således 13-13.

Trods en fyldt bænk med norske spillere mod tre udskiftere på BSV-bænken, lykkedes det altså ikke nordmændene at besejre hjemmeholdet.