Hentet med ambulance: SIF-talent frygtes alvorligt skadet

Mathias Hove Andersen 

Træningskampen mod Sønderjyske blev afbrudt efter et grimt uheld på Jysk Park

FODBOLD Silkeborg IF spillede torsdag 2-2 mod superligaholdet Sønderjyske, men resultatet blev overskygget af et grimt uheld på Jysk Park.

Efter 115 minutters spil af kampen, der blev afviklet over tre halvlege, blev SIF-talentet Nikolaj Sauer skadet, og U19-spilleren skreg af smerte, da han ramte kunstgræsset. Uheldet opstod efter en duel med en Sønderjyske-spiller, og ved første øjekast så episoden ganske harmløs ud. Men det blev hurtigt klart for alle på stadion, at det ikke var tilfældet.

Spillet blev afbrudt i syv minutter, inden Nikolaj Sauer blev fragtet væk på en båre, og han blev efterfølgende hentet af en ambulance.

I SIF-lejren krydser man fingre for talentet.

- Der skete noget med hans knæ, og det er sørgeligt. Det er desværre en mulig konsekvens, når man spiller fodbold eller dyrker anden eliteidræt. Det gik desværre udover ham, men lad os se, hvad det er, inden vi kommenterer mere på det. Det er mega ærgerligt for os, men allermest for ham. Der var ikke noget synligt at se på knæet, men jeg tør ikke at sige mere her og nu, sagde cheftræner Michael Hansen umiddelbart efter slutfløjtet.

SIFs mål blev scoret af Ronnie Schwartz og Magnus Mattsson, mens Mart Lieder og Christian Jacobsen stod for gæsternes scoringer.