Voel vandt efter tæt håndboldgyser i Jysk Arena

Benedikte Storgaard Clausen 

Silkeborg-Voel sikrede sig tirsdag aften to point mod gæsterne fra Aarhus

HÅNDBOLD Efter en nervepirrende håndboldgyser i Jysk Arena kan Silkeborg-Voel sætte to point på kontoen.

Tirsdag aften besejrede de Aarhus United med 25-24. Aarhus ligger ellers over Voel i ligaen, men det var de grøn-blusede, der havde både viljen og heldet til at hive sejren i hus, da spændingen steg til maksimum i hallen.

De to mandskaber fulgtes ad stort set hele kampen kun afbrudt af små skiftevise føringer. Godt hjulpet på vej af Stine Bonde i målet holdt Voel-forsvaret gæsterne nede på kun to mål i de første 10 minutter. I den anden ende kæmpede hjemmeholdet dog selv med at få bolden i kassen, og Sofie Bæk Andersen stod som så ofte før for flere gode aktioner.

Efter 20 minutters spil, hvor kampen var fuldstændig lige, kostede et par fejl for Silkeborg-Voel, og måltavlen viste hurtigt 10-8 til Aarhus United.

Heldigvis for spillerne i grønt diskede gæsterne fra Aarhus ligeledes op med et par fejl, hvoraf flere var fremprovokeret af et ivrigt hjemmeforsvar. Sammen med et stærkt indhop fra unge Helene Kindberg var det med til at sikre, at Voel kunne gå til pause foran 13-11.

Efter pausen fortsatte Voels gode takter, men to dumme udvisninger på samme tid til hjemmeholdet efter 43 minutters spil gjorde det svært for hjemmeholdet at opretholde føringen.

Herefter kom Aarhus foran med to mål, men de grønne kvinder fortsatte med at kæmpe, og efter 51 minutter udlignede Hege Bakken Wahlquist til 22-22 med en god scoring fra fløjen.

Hun blev også afsender på Voels sidste mål til 25-23, der gjorde, at Aarhus ikke havde meget at stille op med kun 15 sekunder igen.

Gæsterne fik dog reduceret til sidst, men det var kun pynt på nederlaget, der må føles bittert efter at have været foran tæt mod afslutningen.

Silkeborg-Voel har med sejren skabt sig et godt udgangspunkt i vejen mod slutspillet, hvor de ligger nummer syv.