Fakta i Silkeborg er bedst

Fakta på Randersvej i Silkeborg er kåret som distriktets bedste Faktabutik

SILKEBORG Butikschef Mike Jensen og hans team i Fakta Randersvej i Silkeborg er netop kåret som distriktets bedste Fakta butik på dagligvarerkædens årlige lederkonference i Fredericia.

Titlen som distriktets bedste Fakta butik er kædens fineste anerkendelse af indsatsen i butikken, og er resultatet af en målrettet indsats for at holde en høj butiks- og servicestandard. Kåringen er således bevis på, at butikken gør tingene helt rigtigt.

- Butikken har igennem længere tid udviklet sig flot på alle tal, men titlen som Årets Butik i distriktet handler om mere end tal. Kundernes tilfredshed og medarbejdernes trivsel, er også faktorer som vægtes højt i vurderingen af butikkerne, siger salgschef Peter Thomsen, Fakta.

I motivationen for kåringen af Fakta Randersvej, Silkeborg lyder det blandt andet.

- De gør ikke tingene svære end de er. Butikken har altid et højt niveau med fokus på frugt/grønt og kød. Samtidig er butikkens serviceniveau helt i top, og tilbagemeldingerne fra kunderne er, at de sjældent går forgæves i Fakta Randersvej.