Skidt aften for BSV: Tabte målfest til rival

Michael Helligsø 

BSV mistede et vigtigt skridt i topstriden med nederlag til TTH Holstebro

HåNDBOLD Bjerringbro-Silkeborgs mål om at få et point med over i slutspillet led tirsdag aften et knæk.

På hjemmebane tabte klubben med 33-37 til TTH Holstebro, og dermed er BSV med seks runder igen af grundspillet under pres i bestræbelserne på at slutte blandt de fire hold, der får point med til slutspillet.

Nederlaget var en stor skuffelse for hjemmeholdet, der aldrig fik fat i forsvaret, og i målet havde både Kasper Larsen og Aljosa Rezar en kamp til glemmebogen.

Alligevel blev kampen mellem de to hold som ventet helt tæt.

Der blev kæmpet om hver meter, men TTH kom bedst i gang med kampen og førte flere gange med to mål.

En storspillende Sebastian Skube ville det dog anderledes og med en genial bag-om-ryggen scoring efter 18 minutter bragte playmakeren BSV foran med 9-8.

Men i den anden ende peb skuddene ind bag BSV-keeper Kasper Larsen og senere Aljosa Rezar. Særligt Jonas Porup var meget skarp, og vestjyderne var i store dele af første halvleg et lille skridt foran.

BSV forsøgte sig med at spille syv mod seks og havde derfor held med at hænge på, så stillingen ved pausen var 16-16.

Efter pausen fortsatte de to mandskaber med at score flittigt. Ikke mindst Peter Balling fra TTH boltrede sig.

Efter 37 minutters spil var stillingen 20-20, men igen fik TTH Holstebro skabt et lille hul, da redningerne fortsat udeblev bag et skidt BSV-forsvar.

Med 13 minutter igen tog BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen en timeout ved stillingen 25-27, men effekten udeblev, og kort efter var udeholdet i front med fire mål for første gang.

BSV gav ikke op og kom flere gange på minus to, men da Jac Karlssom med tre minutter igen hamrede bolden i nettet til 31-34, så det sort ud for værterne.

Og selv om en meget skarp Johan Hansen nåede op på 10 scoringer, måtte hjemmeholdet give fortabt. Til sidste endte det 33-37 foran 2296 tilskuere i Jysk Arena.