Art by Nikka går solo

Tekst: Peter Bruvik-Hansen 

Nikka Vinther-Jensen siger farvel til Vestergade og goddag til Borgergade, hvor hun fredag åbnede klinik og undervisningslokale

NYETABLERING Efter tre år med adresse på Vestergade kunne Nikka Vinther-Jensen fredag byde de første kunder velkommen til den nye klinik, der har adresse på Borgergade 72 i Silkeborg.

Her har hun indrettet sig med klinik og undervisningslokaler, der dels behandler og hjælper kunder med hudproblemer, fjerner tatoveringer og etablerer permanent make-up, dels uddanner elever i brugen af Ecuri Cosmetics, som hun har en eksklusiv dansk forhandling af.

- Uddannelse af elever i brugen af Ecuri Cosmetics, der bruges til at lave permanent make-up, er den primære forretning. Men vi arbejder også meget med problemhud som acne, strækmærker og rynker. Vi satser på resultatorientret behandling og ikke standard welnessbehandling, siger indehaver Nikka Vinther-Jensen, der har opsagt samarbejdet med klinikken på Vestergade, som hun selv var med til at etablere i 2015.

Fjerner fuldetatoveringer
Udførelsen af permanent make-up - der dog ikke er mere permanent, end at den forsvinder efter et års tid - handler blandt andet om øjenbryn og eyeline, samt ikke mindst rekonstruktioner efter brystkræftbehandlinger, hvor Nikka Vinther-Jensen blandt andet tilbyder brystvortetatovering i 3D.

I den anden ende af spektret tilbyder hun fortsat at fjerne tatoveringer, og her oplever hun et stigende antal yngre kunder, der kommer for at få fjernet en tatovering.

- Der er en del unge, der under en ferie - ofte i fuldskab - får lavet en tatovering, som de senere fortryder. Dem hjælper vi med at få fjernet, siger Nikka Vinther-Jensen.