På god fod med Mette

Peter Bruvik-Hansen 

Mette Lund har efter 15 års arbejde på kontor valgt at få foden under eget bord og er blevet selvstændig fodterapeut

SILKEBORG - Jeg synes, jeg står med en god mavefornemmelse. Jeg stod i en situation, hvor jeg havde mulighed for at prøve noget nyt, og så vurderede jeg, at nu skulle det være. I dag står jeg lidt med følelsen af, at det skulle jeg have gjort for længe siden.

Ordene bliver efterfulgt af et smil fra Mette Lund, der for to år siden påbegyndte den statsautoriserede uddannelse som fodterapeut. En uddannelse, der fulgte efter omkring 15 års arbejde på kontor, og blev afsluttet kort før jul.

Spændende og udfordrende
- Arbejdet som fodterapeut er spændende og udfordrende, for ikke to fødder er ens. Og selv om folk kommer med den samme lidelse, kan der alligevel være meget i deres sygehistorie, der gør, at det ikke er den samme behandling, de skal gennem, siger Mette Lund.

Hun har lejet sig ind hos Klinik for fodterapi på Hjejlevej, der af mange også kendes under navnet Fodterapeuterne på Hjejlevej. Her er hun tre dage om ugen, mens de resterende to arbejdsdage tilbringes hos Klinik for fodterapi i Kjellerup.