SIF-talent har imponeret: Nu belønner klubben ham

Mathias Hove Andersen 

- Rasmus Carstensen er et glimrende eksempel på, at det kan betale sig at klø på, siger sportschef Jesper Stüker

FODBOLD I opstarten har U19-spilleren Rasmus Carstensen fået chancen for at vise sig frem i Silkeborg IFs førsteholdstrup, og onsdag er talentet blevet belønnet med en kontrakt, der løber resten af året.

- Rasmus er et glimrende eksempel på, at det kan betale sig at klø på, selvom man i en tidlig alder ikke er blevet tilbudt en kontrakt, udtaler sportschef Jesper Stüker, der har givet offensivspilleren en såkaldt traineekontrakt.

- Rasmus har taget store skridt i det seneste år, og derfor vil vi gerne være med til at give ham de bedst mulige rammer for at udvikle sig endnu mere, forklarer sportschefen.

Den unge SIF-spiller er selvsagt meget tilfreds med udviklingen.

- Det er jeg super glad for. Det er noget, som jeg har drømt om, siden jeg kom hertil, siger Rasmus Carstensen, der skiftede til SIF fra samarbejdsklubben Virklund Boldklub i 2012.

I de seneste år har Rasmus Carstensen set til, mens flere jævnaldrende SIF-spillere er kommet på kontrakt. Det har han brugt som en ekstra motivationsfaktor.

- Det har været en lidt hårdere vej end de andre måske. Jeg har skulle kæmpe og ofre lidt uden at få penge for det, som de andre gjorde, men stadig være her lige så meget. Det er egentlig noget, som jeg føler har hjulpet mig til ikke at lade den her drøm gå til spilde, forklarer Rasmus Carstensen.

Offensivspilleren er primært blevet benyttet som kantspiller i træningskampene under cheftræner Michael Hansen.