En sjov vinterferie i Gi’ Den Gas Palads

LYSBRO I det sjove legeland - Gi’ Den Gas Palads i Lysbro - er paladsets maskot Prins Pilfinger ved at forberede sig på den kommende vinterferie. Det bliver en uge smækfyldt med sjove aktiviteter for børn og barnlige sjæle.

Blandt mange andre aktiviteter kan man afprøve en ny bowlingbane. Bane og kugler er noget mindre end normalt, og det skulle også give mindre børn mulighed for at »tage kegler«.

På særlige tidspunkter i vinterferien er det gratis for betalende gæster at spille bowling. Og her bydes også på gratis kaffe/te.

Hver dag er der også chance for at møde den sjove maskot i Gi’ Den Gas Palads, frøprinsen Prins Pilfinger, der går rundt i legelandet og laver sjov med børnene.

Som en ekstra bonus vil det være muligt at få enten gratis popcorn eller slushice ved at tjekke ind i paladset via Facebook!

De voksne er også velkomne til at skyde deres børn (eller hinanden) i legelandets skydegalleri, hoppe på hoppeborg, bowle eller spille airhockey, men de er også meget velkomme til at slappe af i de bløde sofaer på hyggebalkonen, hvor der er udsigt over hele paladset, og drikke noget lækkert i caféen, hvor de også kan læse aviser/blade.