Jorns vinterværksted

SILKEBORG På Museum Jorn er der eksperimenterende værksted for hele familien i vinterferien.

Her kan man blandt andre møde Ramasjang-stjernen Jacinta, som viser sjove og kreative tegneeksperimenter - ligesom Asger Jorn.

Alle eksperimenterne i vinterværkstedet tager nemlig udgangspunkt i bogen »100 Jorn-eksperimenter vi kan lave derhjemme ved køkkenbordet«, som 43.000 skoleelever over hele landet allerede har modtaget.

I anledning af vinterferien sælger Museum Jorn 100 særlige børnepakker, som ud over bogen også indeholder en række kreative overraskelser, så man straks kan gå i gang med at eksperimentere.

Der er eksperimenter for alle aldre i værkstedet, som har åbent fra på lørdag til og med torsdag i vinterferien, hvor Museum Jorn også arrangerer familieomvisning i børnehøjde, og hvor deltagerne går på opdagelse i Jorns eksperimenterende kunstunivers.