Chanceløse Voel-kvinder kørt over af topholdet

Mathias Hove Andersen 

Silkeborg-Voel kunne ikke matche Odense Håndbold og tabte helt som ventet til overmagten

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel var på en yderst vanskelig opgave onsdag aften, hvor ubesejrede Odense Håndbold lagde vejen forbi Jysk Arena, og der var intet overraskende i, at hjemmeholdet tabte opgøret med 22-29.

Voel-kvinderne kom ellers flyvende fra land, og efter fem minutters spil var stillingen 3-0. En velspillende Helene Kindberg var dog ikke nok til at bevare forspringet, og værternes offensiv havde meget svært ved at holde kadencen.

Cheftræner Jakob Andreasen så sig nødsaget til at tage timeout med 12 minutter tilbage af første halvleg, hvor hjemmeholdet var bagud med 5-8, men efterfølgende udbyggede gæsterne føringen til fem mål. Det lykkedes dog Andrea West Bendtsen at reducere til pausestillingen 10-13.

Fynboerne skruede imidlertid op for gassen fra anden halvlegs start og øgede straks til 11-17. Silkeborg-Voel fik kortvarigt bragt føringen ned på to mål, men et lille kvarter før tid var kampen afgjort ved stillingen 16-25.

Da slutsignalet lød, stod der 22-29 på måltavlen, men Silkeborg-Voel bevarede syvendepladsen i tabellen og har fortsat tre point af give af ned til TTH Holstebro, der indtager den uønskede niendeplads, som akkurat ikke giver adgang til slutspillet.