SIF rejser hjem med smalt nederlag

Redaktionen 

Dødbolde blev afgørende, da SIF tabte til Yenisey Krasnoyarsk i Tyrkiet

FODBOLD Søndag eftermiddag rundede Silkeborg IF årets træningslejr af med et smalt 1-2-nederlag til Yenisey Krasnoyarsk fra den russiske liga.

Kampen blev afgjort i de døende minutter, hvor indskiftede Peter Friis Jensen begik et straffespark, som russerne omsatte til scoring. SIFerne mente, der skulle være vinket for offside i situationen, men spillet fik lov til at fortsætte.

SIF var bagud 0-1 ved pausen, hvor Yenisey Krasnoyarsk havde bragt sig foran med et mål direkte på frispark, og selvom Anders Hagelskjær bragte balance i regnskabet med en hovedstødsscoring efter et hjørnespark i begyndelsen af anden halvleg, blev træningslejren i Tyrkiet altså rundet af med et nederlag.

Mandag morgen rejser SIF-truppen hjem til Silkeborg.