Profil skadet i tungt Voel-nederlag

Mathias Hove Andersen 

Silkeborg-Voel missede muligheden for at øge afstanden til TTH Holstebro, og kampen om top-8 spidser til efter nederlaget i Randers

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel måtte mandag aften se sig slået med 31-24 på udebane af Randers HK, og Voel-kvinderne mistede dermed et vigtigt skridt i kampen om at sikre adgang til slutspillet.

Gæsterne lavede mange personlige fejl i indledningen, hvilket kronjyderne udnyttede ved at bringe sig foran med 6-4. På det tidspunkt havde Sofie Bæk Andersen scoret samtlige mål for Voel-kvinderne, men efterfølgende kom Emilie Ytting og Andrea West Bendtsen også på tavlen, hvorfor stillingen var 6-6 efter 11 minutters spil.

Midtvejs i første halvleg kom Silkeborg-Voel foran for første gang, da Camilla Fangel scorede til 7-8. Gæsterne nåede også at komme foran med tre mål, men værterne fik hurtigt lukket hullet. Med en scoring på straffekast i sidste sekund sørgede tyske Susann Müller dog for en smal Voel-føring ved pausen, hvor stillingen var 14-15.

Kort inden pausen udgik Sofie Bæk Andersen med en skade efter et solouheld, og Voel-profilen var ikke i stand til at fortsætte. Det var et hårdt slag for gæsterne, som desuden blev ramt af flere udvisninger i begyndelsen af anden halvleg, og efter 40 minutter havde hjemmeholdet bragt sig foran med 20-17.

Det kom gæsterne aldrig tilbage fra, og kronjyderne endte med at vinde opgøret med 31-24. Silkeborg-Voel er stadig nummer otte, men afstanden til TTH Holstebro er blot på to point inden grundspillets fire sidste runder, og intet er givet i kampen om den sidste slutspilsplads.