Danseaften i Nygade

SILKEBORG Lørdag 23. februar om aftenen inviteres der til »Dance All« - en danseaften for de voksne hos Culture City Silkeborg i Nygade, også kendt som CC Boudisque.

Det er ikke noget natte-arrangement, som meget af aktiviteten i Nygade ellers er. Dørene åbnes ekstra tidligt, for det er et tilbud til voksne, der har lyst til at danse, men også gerne vil have lidt overskud den efterfølgende dag.

Dance All er et nyt initiativ i Silkeborg med fokus på at skabe en glad og sjov aften for alle, der har lyst til at danse. En del har savnet et sådan tilbud, og Charlotte Aaby kontaktede derfor indehaveren af Culture City for at høre, om han ville være med til at lave sådanne danseaftener, og den første er nu en realitet. Aftenerne er for alle - unge, ældre, par, enlige og venner - er velkomne. Musikken er baseret på danseglade hits og har ikke nogen egentlig genre.