Kendt EU-modstander til frokostdebat

SILKEBORG EU-modstanderen og medlem af Europa-Parlamentet for Folkebevægelsen mod EU, Rina Ronja Kari, kommer til frokostdebat hos Enhedslisten i Silkeborg lørdag den 23. februar.

I oplægget til mødet siges der, at EU har været gennem en af sine mest kritiske perioder siden sidste valg til EU-parlamentet. Det lykkedes ikke EU at få medlemslandene med på en fælles løsning på flygtningeproblemet. Det lykkedes ikke at finde en solidarisk løsning på Grækenlands store, økonomiske problemer. Og midt i det hele ville Storbritannien forlade EU. Hertil kommer, at der i den nære fremtid skal debatteres spørgsmål, som risikerer at splitte EU endnu mere, f.eks. finanspagt og tættere forsvarspolitik.

Frokostmødet holdes i Solidaritetshuset, Fredensgade 20 B i Silkeborg. Alle er velkomne, der vil blive serveret en let frokost i forbindelse med mødet.