BSV tilbage i top-4 efter pligtsejr

Mathias Hove Andersen 

Bjerringbro-Silkeborg havde problemer inden pausen, men holdet hentede den ventede sejr over Lemvig-Thyborøn

HÅNDBOLD Onsdag aften spillede BSV sig op i top-4 med en sejr på 33-27 over Lemvig-Thyborøn, der blev sikret foran 2035 tilskuere i Jysk Arena.

Pligtsejren kom dog ikke i hus uden startvanskeligheder. I indledningen manglede værterne redninger fra Kasper Larsen, og i den modsatte ende havde Mads Ø. Nielsen svært ved at lukke hullet efter skadede Nikolaj Markussen på backen. Det var stærkt medvirkende til, at BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen måtte smide det grønne kort ved stillingen 5-8 midtvejs i første halvleg.

Timeouten havde den ønskede effekt, og indskiftede Aljosa Rezar bød således hurtigt ind med flere redninger. Samtidig havde BSV succes med at spille syv mod seks, og Michael V. Knudsen kunne derfor reducere til 8-9 efter 17 minutter.

Gæsterne fik efterfølgende genetableret tremålsføringen, men det lykkedes at neutralisere bundholdets forspring lige inden pausen, hvor stillingen var 15-15.

Med tre scoringer i træk fik BSV slået det ventede hul i begyndelsen af anden halvleg, og 10 minutter før tid var føringen vokset til 28-23.

Slutfasen var blottet for spændingen, og hjemmeholdet kørte en sikker seksmålssejr i hus. BSV ligger dermed lunt i svinget til at få et point med over i slutspillet inden de fire sidste runder i grundspillet.