Silkeborg-Voel siger farvel til tysk skuffelse og indfødt talent

Peter A. Sørensen 

Susann Müller er fortid i Voel til sommer. Samtidig stopper Andrea Bendtsen i sin barndomsklub

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel siger til sommer farvel til tre spillere.

Det har klubben netop offentliggjort i en pressemeddelses.

Mest opsigtsvækkende er det, at den tyske bagspiller Susann Müller rejser. Hun blev hentet som en markant forstærkning i sommer, men er ikke faldet til i Voel.

- Susann Müller tager efter denne sæson hjem til Tyskland, hvor hun genforenes med sin samlever Nina Müller, som ved årsskiftet flyttede til Tyskland efter endt ophold i Randers HK. Vi takker Susann for indsatsen i den grønne trøje og ønsker hende al mulig held og lykke i fremtiden, lyder det fra direktør Mikael Bak.

Derudover er det også farvel til Voel-talentet Andrea West Bendtsen. Hun fik dermed kun et år på kontrakt i klubben.

- Andrea har valgt at hendes næste skridt i karrieren skal være et andet sted. Vi glæder os til at følge hendes udvikling og håber at vores veje krydses igen på et senere tidspunkt, siger Mikael Bak.

Endelig er det også slut for Othilia Christensen. Hun stopper ligeledes i klubben efter denne sæson. Othilia kom fra Skanderborg Håndbold i januar 2018.

- Vi har været glade for samarbejdet med Othilia, men hun har ønsket at fremtiden skal være i en anden klub. Vi har nydt samarbejdet med Othilia og ønsker hende al mulig held og lykke i fremtiden, siger Mikael Bak.