Voel-talent skifter til konkurrent

Michael Helligsø 

Andrea West Bendtsen ser frem til en større rolle i TTH Holstebro

HåNDBOLD Onsdag morgen kunne Silkeborg-Voel fortælle, at den 19-årige bagspiller Andrea West Bendtsen er tabt for klubben til sommer.

Nu er navnet på hendes kommende klub allerede meldt ud. Voel-talentet til ligakonkurrenten TTH Holstebro, hvor hun har skrevet under på en to-årig kontrakt.

- Jeg valgte TTH Holstebro, fordi det er her, jeg kan få en større rolle og samtidig få mere spilletid. Jeg har haft det rigtig godt i Voel med gode traditioner og et godt træningsmiljø, men jeg glæder mig til at få nogle flere minutter på banen - og det kan jeg få her i TTH Holstebro.

- Jeg har fået et positivt indtryk af setuppet her i Holstebro. Det er rigtig spændende, hvordan man har fokus på udviklingen af unge spillere, men samtidig formår at have et hold med højt niveau, der kan spille med, dér hvor det er sjovt. Så jeg glæder mig til at komme til Holstebro og håber, at det kan være et springbræt til noget endnu større i fremtiden, siger den tidligere ungdomslandsholdsspiller.

TTH-træner Pether Krautmeyer glæder sig over tilgangen.

- Andrea er en fysisk spiller og en rigtig god forsvarsspiller, hvor hun dækker en god to’er. Desuden har hun et rigtig godt skud, og hun kan finte til både sin højre og venstre side. Hun er en talentfuld bagspiller, og vi er meget glade for, at vi har fået hende på holdet fra næste sæson, siger han.