Fyret SIF-træner får nyt job i Superligaen

Michael Helligsø 

Allan Kuhn er fyret i bundklubben Hobro, der i stedet har ansat Peter Sørensen

FODBOLD Den tidligere SIF-træner Peter Sørensen har fået et nyt job i fodboldens verden.

Han blev torsdag formiddag præsteret i superligaklubben Hobro IK, hvor han afløser Allan Kuhn, som klubben har valgt at skille sig af med,

- Vi er glade for at kunne præsentere Peter Sørensen som ny cheftræner i Hobro IK. Han har masser af erfaring som cheftræner i Superligaen, og vi tror på, at han har nogle egenskaber, der kan være med til at sikre os overlevelse i Superligaen, siger Jens Hammer Sørensen, der er sportschef i Hobro.

Peter Sørensen glæder sig også til udfordringen i Hobro, der bliver hans tredje trænerjob i Superligaen efter ophold i AGF og SIF.

- Nu kender jeg kun klubben udefra, men Hobro IK virker til at være en fantastisk klub, hvor man har gang i et rigtig spændende projekt. Så jeg skulle ikke bruge lang betænkningstid, før jeg takkede ja til at blive klubbens ny cheftræner.

- Det er en rigtig spændende udfordring for mig, og jeg ser frem til at komme i gang med det store stykke arbejde, der uden tvivl venter, hvis Hobro IK også skal være at finde i Superligaen i næste sæson, siger Peter Sørensen.

Klubben ligger efter 22 runder sidst i Superligaen, og sportschefen lægger ikke skjul på, at de sportslige resultater har været for dårlige under Allan Kuhn, som ellers var vellidt i klubben.

- Vi er kede af at sige farvel til Allan, der er en fantastisk person, som vi har været glade for at have i Hobro IK.

- Desværre må vi konstatere, at vi rent sportsligt ikke har levet op til forventningerne med Allan som cheftræner i klubben, og vi er nu kommet til den konklusion, at vi har bedre muligheder for at sikre en ny sæson i Superligaen med en ny cheftræner ved roret, siger Jens Hammer Sørensen.