Silkeborg-Voel faldt sammen efter pausen

Michael Helligsø 

De forsvarende mestre fra København Håndbold vandt som ventet sikkert i Jysk Arena

HåNDBOLD Februar har indtil videre været en rigtig skidt måned for Silkeborg-Voel.

Torsdag aften tabte klubben på hjemmebane med 25-33 til de forsvarende mestre fra København Håndbold, og dermed er alle fire kampe i denne måned endt med klare nederlag.

Ved pausen af opgøret mod København rakte Silkeborg-Voel ellers i den grad ud efter et overraskende point eller to.

Værterne spillede frisk til og bød trods savnet af de skadede profiler Sofie Bæk og Jane Schumacher de københavnske op til dans.

Anført af målmand Stine Bonde og den tyske bagspiller Susann Müller, der imponerede med både mål og oplæg, blev der skabt et hul på både tre og fire mål i løbet af første halvleg, og foran 15-13 ved pausen snusede hjemmeholdet til en overraskende sejr.

I anden halvleg kom Voel også foran 18-16, men derfra gik holdet helt i stå. København scorede tre hurtige mål, og lige så stille gik gassen af Voel-spillerne, der løb tør for kræfter og faldt i niveau.

21-24 blev til 21-27, og derfra var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse. Til sidste endte det med endnu et klart nederlag til Silkeborg-Voel, der nu kun har tre kampe tilbage af grundspillet, hvor holdet jagter den ottende og sidste slutspilsplads.

Forfølgerne TTH Holstebro har fire kampe tilbage og er kun to point efter i stillingen, så Silkeborg-Voel er langt fra sikker på slutspillet endnu.

617 tilskuere var på plads i Jysk Arena, hvor Susann Müller blev Voel-topscorer med otte mål. Kelly Dulfer scorede syv gange for København.