Dramatik og store følelser: Tango-koncert fylder kirke

Kenneth Husum 

Prinsens Musikkorps gæster igen Silkeborg

SILKEBORG Mariehøj Kirke bliver 8. marts fyldt med dramatik og store følelser, når der er tangokoncert med anerkendte musiknavne. Det er Prinsens Musikkorps, Andrea Pellegrini og Bjarke Mogensen, der gæster Silkeborg.

Bjarke Mogensen er internationalt anerkendt for sit virtuose accordion-spil, der strækker sig lige fra folkemusik til nyskrevet musik og improvisation. Som 13-årig debuterede han som solist med Münchens Symfoniorkester. Siden har Bjarke Mogensen spillet solokoncert i Carnegie Hall i New York og spillet sammen med de bedste orkestre over hele verden. Herhjemme er Bjarke Mogensen måske mest kendt for at vinde DR2’s klassiske talentkonkurrence for unge solister, »Spil for livet« samt P2’s Kammermusikkonkurrence - og fra Vild med Dans, hvor han er solist ved tango-aftenerne.

Andrea Pellegrini er en af Danmarks mest anerkendte mezzosopraner og er kendt for at prøve kræfter med mange forskellige genrer. Hun har med roller i forestillinger som »Barberen i Sevilla« og »Figaros Bryllup« sunget sig ind på de danske operascener med stor overbevisning. Som rytmisk sanger har hun gjort sig bemærket blandt andet i The Piazzolla Project, og i efteråret havde hun en af hovedrollerne i musicalen »Jordens Søjler« på Det Ny Teater i København.

Koncerten dirigeres af Prinsens Musikkorps’ chefdirigent, Ole Edvard Antonsen. Prinsens Musikkorps er et af Forsvarets tre professionelle musikkorps, der repræsenterer Forsvaret ved en lang række begivenheder.