Sikker sejr til SIF i sidste test

Mathias Hove Andersen 

Silkeborg IF fik en fin optakt til forårspremieren i 1. division, da svenske Trelleborgs FF blev besejret på Jysk Park

FODBOLD Silkeborg IF spillede fredag den sidste træningskamp i opstarten, og generalprøven mod Trelleborgs FF fra den næstbedste svenske række endte med en komfortabel SIF-sejr på 4-1.

Ronnie Schwartz sendte SIF på 1-0 i det 35. minut, hvor han omsatte et korrekt dømt straffespark til scoring. Tidligere i opgøret havde topscoreren dog også misbrugt en helt fri chance i feltet, og de svenske gæster havde flere gange sendt kvalificerede forsøg mod SIF-målet. Her var Oscar Hedvall med et par fine redninger medvirkende til, at værterne var i front ved pausen.

Trelleborgs FF kom bedst ud til anden halvleg og var tæt på at udligne, da et veludført venstrebenshug kyssede overliggeren. SIF slap dog med skrækken, og i det 54. minut øgede Marc Rochester Sørensen føringen til 2-0, da han var først over en ripost i feltet.

Efter en times spil blev det 3-0 til hjemmeholdet, da Magnus Mattsson blev tildelt et frispark på kanten af gæsternes felt. Offensivspilleren tog sagen i egen hånd og krøllede bolden op i krogen.

I det 69. minut blev SIF-talentet dobbelt målscorer, da han ekspederede bolden det sidste stykke over stregen ved at komme først på Marc Rochester Sørensens veltimede tværpasning.

Et kvarter før tid fik gæsterne reduceret til 4-1 ved Salif Camera Jönsson, men det ændrede ikke på billedet af en fin generalprøve for SIF.

SIF åbner sæsonen søndag 3. marts, hvor FC Roskilde kommer på besøg.