SIF-reserver knækkede Viborg på gyldent minut

Mathias Hove Andersen 

Reserveligaen blev åbnet med en hjemmesejr på Jysk Park

FODBOLD Mandag eftermiddag tog Silkeborg IF hul på forårssæsonen i Reserveligaen, og hjemmekampen mod Viborg FF blev vundet med 3-0.

SIF-sejren blev grundlagt på et gyldent minut i første halvleg, hvor værterne scorede to gange. Først kunne Pelle Mattsson sende bolden i nettet efter fornemt forarbejde af Mikkel Juhl, der bragte bolden fra eget felt til gæsternes baglinje via bandespil med Sebastian Jørgensen. Til sidst afsluttede højrebacken sit raid med en præcis aflevering tilbage i feltet.

I det 12. minut slog SIF så til igen efter en hurtig omstilling. Her valgte Shkodran Maholli den uselviske løsning ved at spille Stephan Petersen helt fri i feltet, og kantspilleren takkede for tilliden ved at sparke kuglen i kassen til 2-0.

I det 71. minut lukkede Oliver Haurits kampen, da han førte bolden ind i feltet, tog et par træk i feltet og krøllede kuglen op i modsatte målhjørne. Den unge SIF-angriber gjorde sig dermed positivt bemærket mod sin tidligere arbejdsgiver.

SIF stillede op med Peter Friis Jensen i målet, og velkendte navne som Dennis Flinta og Frederik Møller havde også fundet vej til startopstillingen.

Ingvar Jónsson vogtede Viborg-målet, og gæsterne havde blandt andre den tidligere SIF-angriber Morten Beck med i startelleveren, der også talte etablerede spillere i skikkelse af Jung-Bin Park og Christian Moses.