Butiksejer åbner sin tredje specialforretning

Jakob Munk Schmidt 

Den lokale butiksindehaver og løbsarrangør Jesper Valbak udvider med specialbutik for løb på J.M. Mørks Gade i Aarhus

SILKEBORG Manden bag løbespecialbutikken Racingdenmark, Jesper Valbak, åbner butik nummer tre. Racingdenmark findes i forvejen på Nørrevænget i Silkeborg samt i Viborg, og den tredje i rækken bliver i det centrale Aarhus.

Jesper Valbak, der privat bor i Funder, fortæller, at adressen er J.M. Mørks Gade 1. Åbningsdatoen bliver 29. marts.

Han slår fast, at målet er at blive »løbespecialist for alle århusianske løbere«.

- Vi glæder os helt vildt, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at hjælpe alle, der løber - lige fra de første løbeskridt til det lange seje træk. Alle ansatte i Racingdenmark har erfaring med løb og/eller outdoor-liv. Vi bruger produkterne selv, deltager i alle former for løb og er generelt tiltrukket af et liv i den frie natur, siger Jesper Valbak.

- Vi er nok lidt nørder - men gode til at gøre tingene simple. Det handler om glæden ved at løbe. Vi vil videreføre vores høje faglige standard og den service, nuværende kunder kender fra butikkerne i både Silkeborg og Viborg.

Valbak har over 20 års erfaring med salg af outdoorprodukter og dertil 15 års erfaring som arrangør af outdoorevents.

- Vi fortsætter samarbejdet med de bedste og mest professionelle brands inden for alt til løb: Garmin, Fusion, Salomon, Inov8, Brooks, Mizuno, Saucony, Hoka, Altra, Diadora, Ultimate Direction, Nike, Saysky, Nordisk og Yeti. Samtidig vil vi gerne fortælle aarhusianerne mere om de fantastiske løbeoplever, vi arrangerer gennem året: Paradise Trail, Nordisk Extrem Maraton, Sky Trail, Dirty Trail og Dark Trail.

Jesper Valbak nævner desuden muligheden for at udvide aktiviteterne med en lokal løbeevent i Aarhus. Rasmus Baaner er udpeget til butikschef for den nye forretning i Aarhus.